فراخوان همکاری گروه روش شناسی و تاریخنگاری

فراخوان پژوهشی پژوهشکده تاریخ اسلام

گروه روش‌‌شناسی تاریخی و تاریخنگاری پژوهشکده تاریخ اسلام در جهت حمایت از تولیدات علمی در زمینه روش‌شناسی و تاریخنگاری، از تمامی استادان، پژوهشگران و دانشجویان دکتری برای همکاری دعوت به عمل می‌آورد. این گروه مفتخر است تا با انعقاد قرارداد پژوهشی و قرارداد ترجمه آثار ارزشمند، گامی کوچک در حمایت از پژوهش‌های تاریخی و تولید ادبیات تاریخی بردارد. گروه‌های تاریخ و سایر رشته‌های مرتبط سراسر کشور را دعوت می‌نماید تا فهرستی از رساله‌های دکتری دارای نوآوری و با قابلیت انتشار در زمینه‌های فوق‌الذکر را به پژوهشکده تاریخ اسلام ارسال دارند تا با دعوت از نویسندگان اثر، در روند داوری و انعقاد قرارداد انتشار قرار گیرد.

محورهای کلی:

۱) تاریخنگاری ایران:

-تاریخنگاری ایران باستان

-تاریخنگاری ایران اسلامی در دوره‌های مختلف

۲) تاریخنگاری اسلامی:

-در حوزه‌های شامات، مصر، عراق، آسیای صغیر و عثمانی، هند، آسیای میانه و سایر قلمروهای دنیای اسلام

۳) مکاتب تاریخنگاری مختلف معاصر کشورهای دیگر

۴) روش‌شناسی تاریخی

۵) روایت‌شناسی تاریخی

۶) دانش‌های معین دانش تاریخ

پژوهشگران گرامی برای ارسال طرح های خود درخصوص فراخوان گروه روش شناسی و تاریخنگاری می توانند فرم (طرحنامه) مربوطه را تکمیل و به آدرس ایمیل ravesh@pte.ac.ir ارسال کنند.

نوشته شده توسط پژوهشکده تاریخ اسلام در چهارشنبه, 02 اکتبر 2019 ساعت 1:29 ب.ظ